Dayah

Wie in is voor een dikke party in de hardere stylen is bij Dayah aan het juiste adres. Met haar skills zorgt ze voor de perfecte vibe op een festival of feestje en is het voor niemand nog mogelijk om stil te blijven staan.

Amanda Houben ook bekend onder haar artiesten naam Dayah, komt uit Breda en is 26 lentes jong en wist eigenlijk al snel wat ze wilde. Produceren en tracks maken bleken haar wel te liggen en ze stapte de grote wereld in van de Hardere stylen en met succes kunnen we wel zeggen.

Dayah stond dit jaar in het Online Event van Q-Dance met Defqon.1 in de Purple en kwam met haar allereerste track “Every Single Day” Hieronder is een preview te horen, hiermee heeft ze een perfecte aftrap gegeven en heeft ze direct laten zien te beschikken over de juiste skills en helpen wij Dayah een duwtje te geven richting een muzikale toekomst.


Aside from playing at Defqon.1 at Home – a dream coming true – it's also all about the premiere of my very 1st track! ๐Ÿคฉ Iโ€™m really looking forward to play it for you guys, so hereโ€™s a small preview of my track together with MC Raise โ€œEvery Single Day"!

Geplaatst door Dayah op Donderdag 25 juni 2020

Natuurlijk is het mogelijk om Dayah ook direct te boeken. Geef in de email je wensen aan, wat voor feest of festival je gaat geven en je ontvangt van haar zo snel mogelijk de mogelijkheden in je email (hou ook je spambox) in de gaten!

Neem contact op: Boek Dayah
Dit is geheel vrijblijvend

Socials
Instagram: dayah.dj
Facebook: Dayah