Defqon.1 naar 2022 verplaatst

Q-Dance heeft vandaag bekend gemaakt dat Defqon.1 naar 2022 verplaatst is. Ze hadden graag ander nieuws willen posten en iedereen willen verblijden met een editie in juni 2021, maar met deze omstandigheden is het simpelweg niet te organiseren en kunnen ze niet bieden wat ze willen bieden.

Daarom heeft Q er voor gekozen om de Defqon.1 Primal Energy te verzetten naar het laatste weekend van juni 2022. De tickets die jullie in het bezit hebben zijn natuurlijk ook in 2022 weer geldig en de organisatie hoopt dan ook dat jullie je ticket willen vasthouden want daar steun je de organisatie mee. Het is de organisatie ook voor te stellen dat jij misschien toch je geld terug wil hebben en dan is een refund mogelijk. Alle informatie vindt je ook in de FAQ op de website van Q-Dance. Op 28 Februari worden naar alle ticketkopers persoonlijk een mail gestuurd (check ook de spam box)

Ze laten weten dat het een kwestie van tijd is en dat ze jullie geduld enorm waarderen en hopen jullie natuurlijk weer te zien volgend jaar tijdens een nieuwe editie en eigenlijk het 20 jarige bestaan van Defqon.1 okal moeten we nu 2 editie’s missen.

Stay Strong!