7 Redenen waarom jij REBiRTH niet mag missen!

1- Sfeer
Zo klein als dat REBiRTH ooit was met een mooie sfeer zo groot is het nu met nog steeds een hoog sfeer gehalte. Iedereen is op dit festival 1 en we komen er allemaal voor hetzelfde doel en dat is genieten van de artiesten inclusief hun mooie sets die ze gemaakt hebben om het outdoor seizoen mee te openen. Er is maar 1 manier om de sfeer van REBiRTH te kunnen beschrijven en dat is om het zelf mee te maken.

2- Stages & Areas
Van een simpele stage tot aan zelfs outdoor stages, alles is te vinden op REBiRTH. Waar het allemaal klein en simpel begon met een feesttent en zoals hierboven al beschreven een prima sfeer zo is de laatste jaren daar behoorlijk wat schepjes bovenop gedaan kwa decor beleving en uitbreidingen van sfx en area’s. Tegenwoordig kun je op REBiRTH genieten van 7 stages en de daarbij behorende area’s. REBiRTH mag zich dus echt ondertussen wegstrepen bij de kleine evenementen en behoort nu zeker in de categorie grote dance-events. Mis het niet wat jij kunt er onderdeel van zijn!

Dit zijn de area’s die je kunt bezoeken op Zaterdag
REBiRTH * REBELLION * REVENGE
REBORN RAW * REACTIVATE
RELISH * REBiRTH FEEST AREA

Op Zondag
GUNZ FOR HIRE (REBIRTH) * REVENGE * RECHARGE
REBORN EUPHORIC * #BEETJEDANSEN * #REBiRTH FEEST AREA

3- De Pre-Party
Hoe kun je jouw feestje beter beginnen dan met een dikke vette pre-party? Op de vrijdag van REBiRTH kunnen we ondertussen wel zeggen vindt de pre-party traditie getrouw plaats om alvast goed in de stemming te komen voor het weekend. Dit jaar kun je in 2area’s (Pre-Party – Reborn) genieten van de heerlijkste warm-up sets die voor jullie geselecteerd zijn.

4- Het Thema
REBiRTH kent ieder jaar een thema en dit proberen ze zo veel mogelijk door te trekken over het hele festival terrein, iets wat de sfeer en feestvreugde zeker verhoogd. Je smelt als ware helemaal samen met het event en kunt op deze manier nog meer maximaal genieten. Zeker de moeite waard dus om eens een editie bij te wonen mocht je dit nog niet gedaan hebben, wat we ons bijna niet kunnen voorstellen.

5-De Artiesten
Het mag dan ieder jaar weer een hele klus zijn om de artiesten te boeken om het festival net dat beetje extra te geven wat het verdient, maar de organisatie krijgt het ieder jaar weer voor elkaar om een hele dikke line-up neer te zetten waar voor iedereen wel iets tussen zit, of het nu Hollandse meezingers zijn of RAW of Hardcore aan alles is gedacht, of je nu indoor wil stampen of juist ben van de outdoor stages het kan allemaal.

6- De live sets
Dit jaar (2020) onderscheid REBiRTH zich direct al aan de start van het outdoor festival seizoen door aan te komen zetten met meer dan 30+ live sets en diverse shows die op de verschillende stages te zien zullen zijn, ik denk dat menig liefhebbers uit de scene nog niet eerder zo veel live sets  en nieuwe shows tegen is gekomen op een event en dat maakt het natuurlijk dit jaar extra aantrekkelijk om toch eens een kijkje te komen nemen bij 1 van de vele live sets en shows. We lichten ze hieronder nog eens voor je uit.

* Act Of Rage (LIVE)
* Andy The Core presents Undisputed
* Anime Insane Aftermath Showcase
* Atmozfears & Sound Rush Presents 2//\\1
* Avio (LIVE) * Chris One (LIVE) * Clockartz presents Chord V
* Crypsis presnets Cryptology vs statement of intent
* Delete VIP
* Digital Punk (LIVE)
* EMS Takeover
* End Of Line – Strive for Domination
* F.Noize (LIVE)
* Gearbox Presents The Future ( Faw, Invictuz & The Straikerz) Gunz For Hire Classics
* Hypnose Presents Spectrum
* Killshot: Beastmode (LIVE)
* Korsakoff Presents Pink Noise
* Luminate: Album Showcase
* Ncrypta (LIVE)
* Noisecontrollers NC2000 Showcase
* Phuture Noize (LIVE) – Silver Bullet (Sneak Peek)
* The Pitcher (LIVE)
* Primeschock (LIVE)
* REBELION Presents Overdose
* Refuzion Presents: Voyage
* Rough Recruits Presented by Invector & Voidax
* Sickmode: Album Showcase
* Sub Sonik: King Never Die
* Sub Zero Project Rave Into Space (LIVE)
* Udex Corrupted Album Showcase
* Vince: Spinning Session

7- De Camping
De REBiRTH Caming is een plek om samen te komen te genieten van elkaar en de verschillende activiteiten te beleven. Samen met een groep vrienden lekker de bbq aan te steken en je even te onttrekken aan de dagelijkse sleur van het leven samen met 100e andere. Alleen of samen snachts lekker in je tent, tippi of flexhotel bevinden met het idee dat je met een paar stappen weer op de plek komt waar alles gebeurd het hele weekend. Natuurlijk kun je ook alleen naar de camping van REBiRTH komen want al snel zul je merken dat het woord alleen niet bestaat, want iedereen is hier samen en er is altijd wel iemand die ook jou ergens bij betrekt, twijfel daarom niet en koop je weekend tickets met camping en kom ook gezellig slapen op de gezelligste camping naast het festival terrein.

Eerdere editie’s waren compleet uitverkocht. Hebben we overtuigd dat jij er bij moet zijn dit jaar? Bestel je tickets via: www.rebirth-festival.nl