DEFQON.1 @ HOME

Defqon.1 @ Home

Van 26 tot en met 28 juni brengt Q-Dance jullie de ultieme online Defqon.1-ervaring. Bereid je voor op drie dagen gek gaan met meer dan 80 artiesten.

DIT IS DEFQON.1 THUIS
Elk belangrijk element zal tijdens deze 3-daagse livestream aan bod komen, inclusief The Gathering, The Coloros of Defqon.1, POWER HOUR, The Endshow en The Closing Ceremony.

Voor degenen die graag blijven stampen, presenteren ze The Wasted Lands: Middernacht Mayhem. In The Wasted Lands bieden ze jullie een 4 uur durend nachtprogramma aan dat de energie van Defqon.1’s nachtelijk paradijs ten volle omarmt. Gekke battles, zotte items & onverwachte sets zijn slechts een paar van de dingen die ze voor jullie in petto hebben, dus zorg ervoor dat je wakker blijft.

NIEUW: DE Q-DANCE QUIZ
Ze introduceren ook de Q-dance Quiz: de ultieme kennis test. De Q-dance Quiz bestaat uit drie verschillende quizzen, elk met zijn eigen legendarische prijzen.

De livestream is geheel vrij te bekijken. Meer informatie over het volledige programma, de line-up en The Q-dance Quiz is binnenkort beschikbaar. Tot ziens bij Defqon.1 Home!

Via deze link kun je meekijken en meedoen: Live Defqon.1@Home

Tot ziens bij de livestream van Defqon.1 @ Home!