EERSTE NAMEN PRE-PARTY

REBiRTH Festival bestaat natuurlijk alweer wat jaartjes uit 3 dagen feest. Te beginnen met de pre-party om vervolgens door te gaan naar de 2 volle festival dagen, maar er is ook gedacht aan een vette Silent Disco after-party voor de camping liefhebbers.

Dit jaar is er door de organisatie gekozen voor alleen maar het beste van het beste voor je oren en hierboven staan dan ook alvast de eerste 3 namen en wel Apexx, D-Sturb & Adaro. Dit zijn natuurlijk nog niet alle namen maar alleen maar een kleine greep uit wat je kunt verwachten.

Wie misschien voor het eerst een Silent after-party gaat beleven vraagt zich misschien af wat het nou inhoud, eigenlijk kunnen ook wij er kort over zijn het is lekker los gaan met je koptelefoon op en doen of dat er niemand kijkt en lekker los gaan, het ziet er misschien wat vreemd uit maar het is hartstikke leuk.

Zoals hierboven te zien is gaat de ticketverkoop stevig door en dit betekend dan ook dat het niet heel lang meer zal duren voor dat er geen optie meer is om te bestellen, daarom roepen ook wij iedereen op nog snel je camping plekje te reserveren om niks te missen van alles wat de camping & het festival je te bieden heeft. Heb je besloten direct tickets te willen kopen klik/tik dan op de afbeelding en je beland op de ticketpagina om veilig en snel je tickets veilig te stellen.

Wacht je liever de Silent Disco line-up af dan kun je later nog beslissen of je wil gaan maar wees gewaarschuwd de tickets wachten niet en voor je het weet grijp je mis.