Grootste Huiskamer Koningsdag van Nederland

We zitten allemaal thuis en soms slaat de verveling enorm toe. We zagen de aftrap van het outdoor seizoen aan onze neus voorbij gaan en nu dachten we dat er ook niks te beleven was met koningsdag, want ook dat komt er weer aan.

Maar niet getreurd jij kunt in je eigen woonkamer, studentenkamer of waar ook met je familie of huis vrienden compleet uit je oranje panty schieten, want b2s komt met een knaller van een koningsdag line-up en dat voor de online versie van Supersized Kingsday!

Vorig jaar trok het event 45.000 bezoekers en dat liet maar weer zien dat we echt verbonden zijn met deze feestdagen. De aftrap van de online huiskamer versie start maandag 27 April om 12:05 via de livestream die ook op deze website te vinden zal zijn en eindigt 9 uur later!

Natuurlijk hebben we hieronder ook de line-up voor je geplaatst zo dat jij je alvast warm kan draaien en je oranje outfit uit de kast kan halen om er vervolgens heerlijk op los te gaan. Zoals jullie kunnen zien hebben ze aardig hun best gedaan en staan de artiesten te trappelen om jullie te vermaken met hun lekkerste koningsdag setjes..

Blijf dus thuis #killcorona #neverstopdancing en geniet 8 uur lang van de heerlijkste sets en ervaar het geweldigste koningsdag gevoel!

Supersized Kingsday Festival bij je thuis!

πŸ‡³πŸ‡± 𝗗𝗲 π—΄π—Ώπ—Όπ—Όπ˜π˜€π˜π—² & π—΄π—²π˜‡π—²π—Ήπ—Ήπ—Άπ—΄π˜€π˜π—² 𝗯𝗢𝗷 𝗷𝗲 π˜π—΅π˜‚π—Άπ˜€ πŸ‡³πŸ‡±Supersized Kingsday Festival komt op maandag 27 april gratis bij je thuis met een 9 uur durende livestream. De Nationale feestdag ter ere van onze Koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. B2S brengt het feestje daarom bij je thuis. Want ook op afstand zijn we de grootste & gezelligste. Voor de confetti moet je zelf zorgen, maar de gekroonde Koningen zorgen voor een oranje knalfuif in je woonkamer! Niemand minder dan Koningen B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise trekken hun gekste oranje outfit aan achter de decks om hun beats door jouw huiskamer te pompen. Ook jij kunt meedoen aan de feestvreugde door online in te schakelen op de stream. Zorg wel dat je je oranje outfit aan hebt voor het sfeertje! We informeren je later over het hoe en wat van deelname vanuit de huiskamer. LEVE DE KONING! πŸ‘‘

Geplaatst door B2S op Maandag 20 april 2020