QAPITAL AMBASSADEURS

QAPITAL lanceert een officieel ambassadeursprogramma

Leef en adem je de hardere kant van de hardstyle en ben je op zoek naar nieuwe manieren om je passie naar een hoger niveau te tillen? Dit is je kans!

Het programma

Geïnspireerd door het ongeëvenaarde gevoel van eenheid en passie waar QAPITAL en haar gemeenschap bekend om staat, geeft het QAPITAL ambassadeursprogramma de fans de mogelijkheid om officieel deel uit te maken van het Q-dance team door QAPITAL te vertegenwoordigen als Officieel Ambassadeur.

Als Official QAPITAL Ambassador kunt je (limited edition) hardcopy tickets verkopen, exclusieve beloningen verdienen waaronder speciale merchandise en andere Ambassador promo uitrusting, en je zult ook in staat zijn om verbinding te maken met andere Ambassadeurs en de laatste informatie van achter de schermen te ontvangen tijdens de speciale Ambassador meetings.

Hoe het werkt

Om lid te worden, hoeft jij je alleen maar aan te melden als QAPITAL-ambassadeur op de website: www.qapitalambassadors.com. Door je in te schrijven wordt je geregistreerd voor de exclusieve QAPITAL Ambassador e-newsletter. Als geregistreerd Ambassadeur ontvang je een officiële uitnodiging voor de komende QAPITAL-ambassadeursbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn gepland voor begin februari 2020 in Nederland en in de aangrenzende landen. Tijdens de QAPITAL Ambassador meetings ontvang je alle informatie die je nodig hebt om als officieel QAPITAL Ambassador aan de slag te gaan, evenals een uniek Ambassadors starters pakket met exclusieve merchandise items en promo uitrusting. Als je rauwe hart nog niet snel genoeg begint te kloppen, neem dan een kijkje hieronder naar de exclusieve beloningen die je als QAPITAL Ambassador kunt verdienen.