Reverze 15 Jaar

Al lijkt het dat Reverze langer bestaat als we terug gaan zoeken op google en naar evenementen van dit concept, toch bestaan ze 15 jaar dit jaar en dat is afgeleid van het feit dat al 15 jaar lang het Sportpaleis het domein is van grote artiesten, indrukwekkende stages en heel veel bezoekers.

Dit jaar wilde de organisatie het vieren met iedereen die zich nauw betrokken voelde tot Reverze, naar aanleiding van de vorige editie’s was het beeld wel duidelijk het was gewoon onmogelijk. In een rap tempo toen de ticketverkoop was gestart vlogen de tickets als zoete broodjes weg en dat resulteerde in een ruimschootse uitverkocht editie.

Het was opnieuw duidelijk dat de impact van het Antwerps Sportpaleis en Lotto Arena grote sporen in iedereen zijn gedachte heeft achtergelaten en iedereen 15 jaar Reverze mee wil vieren op zijn/haar eigen manier.

Bass Events is jullie dankbaar voor 15 jaar ongekende sfeer en happiness. Van Jump tot Freestyle en van Freestyle tot Hardcore en alles wat er tussen zit. Samen zijn we 1 grote familie.

Act of Rage
Adrenalize
Angerfist

AniMe
B-Front LIVE
Brennan Heart: 15 Years Special
Coone
D-Block & S-te-Fan
D-Fence
D-Sturb
Da Tweekaz
Dark-E
Demi Kanon
Devin Wild LIVE
Dr. Peacock
GPF x J1zzy: Cumikaze LIVE
Hard Driver
Jay Reeve
JNXD ▪️ KELTEK
Mad Dog ▪️ Mandy
Mark With a K & MC Chucky
MC Dash ▪️ MC DL
Minus Militia: The Code of Conduct LIVE
Miss K8
Pat B
Primeshock
Psyko Punkz
Rebelion: Overdose LIVE
Refuzion
Rejecta
Reverze Flashback
Sefa
Sephyx
Sound Rush
Sub Sonik: Kings Never Die
Sub Zero Project LIVE
Villain
Warface – in alphabetical order