SEDUTCHION

Tracks worden er gemaakt in overvloed maar een track bestaat uit meer dan alleen maar beats & kicks. Om de track meer kracht bij te zetten word er vaak gekozen voor een vocal in de track. Het combineren van deze 2 elementen maakt een track interessant, krachtig en het komt ook echt binnen.

Simone van Erp beter bekend als Sedutchion zorgt al enige tijd voor diverse vocals en songteksten en ze is hier ook zeker geschikt voor. Haar donkere stem met een rauw randje is prima om als vocal toegevoegd te worden aan o.a de Hard-Dance tracks & EDM tracks die gemaakt worden, natuurlijk is ze tot veel meer in staat maar dit is even een kleine greep uit wat mogelijk is. Haar vocals en songteksten kwamen eerder al voorbij in de tracks van DJ Relusion, Crime Scene en niet te vergeten haar Collab met Vandalism die op Thunderdome voorbij kwam.

Buiten vocals is Sedutchion ook erg gedreven in het schrijven van songteksten zoals hierboven al te lezen was, die dan weer samengevoegd kunnen worden in overleg met de artiest in de tracks, kortom ze is van alle markten thuis.

Mocht je interesse zijn gewekt lees dan ook eens haar Biografie via: Sedutchion Biografie. Mocht je vragen hebben over een vocal of voor het maken van een songtekst stuur haar dan gerust een email

Vergeet Sedutchion ook niet te volgen op Facebook

Recap of my studiowork. Never stop believing in your dreams…#dreams #studio #recap #music #vocal #voice #vocalist #singer #songwriter #passion #lyrics #mic #shure #hardstyle #hardcore #hardcoremusic #harderstyles #terror #uptempo #frenchcore

Geplaatst door Sedutchion op Woensdag 19 februari 2020